Leuk zo’n moodboard, maar hoe ziet het er straks nou echt uit?

Veel mensen vinden het lastig om door de kale muren of een bouwtekening heen te kijken. Een 3D ontwerp kan hiervoor de oplossing zijn. Op deze manier krijg je een goed gevoel over de ruimte en kan bovendien kleur en materiaal aangegeven worden om een realistisch beeld te geven van het nog te realiseren interieur.

De eerste fase voor het nieuwe interieur ontwerp voor een aantal bioscopen in het Oosten van het land is gepresenteerd. Moodboards met kleur, materiaal en sfeer geven samen met plattegronden met nieuwe routing een goede eerste indruk van ons plan.

Hierna volgt een 3D ontwerp en de realisatiefase.

 

Voor deze heerlijk ruime badkamer zijn we opzoek gegaan naar materialen die de rust en puurheid van een spa benadrukken. Hout, beton Cire en tadellakt zijn de materialen die deze iets oosters geïnspireerde badkamer dat gevoel geven.

leer8

Met een Render kan je heel goed zien hoe het eindresultaat er uit gaat zien waardoor keuzes makkelijker ruim op tijd gemaakt of veranderd kunnen worden.

Met een render kan ik een realistisch beeld geven van het interieur ontwerp. Zo wordt het duidelijk wat bepaalde kleuren en materialen doen voor het ontwerp. Bovendien kan je ook goed bepalen of de bank die je hebt gezien daadwerkelijk goed past in je nieuwe interieur..

Voor dit retro vintage ontwerp was heel duidelijk veel kleur de opdracht. Best moeilijk om dat van te voren te bepalen. Met deze render kan je precies zien wat het resultaat is voordat je eraan begint.. handig toch?

@barn47 vandaag een dagje chalk board business. Normaal start ik met een uitgebreide voorbereiding en heb ik een uitgedacht plan voor een goede lay-out. Deze opdracht kwam de avond ervoor dus vandaag een freestyle invulling op locatie. Er zijn nog 3 menu borden mee naar huis gegaan waar ik wat extra aandacht aan kan geven.